Prodaw 19 inch Producer

Op voorraad

Toevoegen aan de productvergelijking
i5 3350 - 4 GB DDR 3 - 1TB HD De PRODAW 19 inch Producer is een 4 core krachtpatser die gericht is op muzikanten en producers die een betrouwbaar maar betaalbaar systeem zoeken. Hij staat garant voor een flinke stapel audiotracks en VST effecten en instruments. De basis van de 19 inch Producer bestaat uit de Intel i5 3350 processor, 4 GB hoogwaardig DDR3 geheugen en een supersnelle SATA600 ..
Merk: PRODAW
Model: 19 inch Producer

>> Configureer uw prodaw systeem nu:

* Extra geheugen:
* Extra interne HD's:
* Sequencer software:
* Geluidskaart:
* Luidsprekers:
* Midi controller:
* Plugin Bundles & DSP:
* Beeldscherm:
* Toetsenbord en muis:
* Windows en systeemimage:
* Garantie:

1.095,00€ 995,00€

Excl. BTW: 822,31€
Aantal:    

i5 3350 - 4 GB DDR 3 - 1TB HD

De PRODAW 19 inch Producer is een 4 core krachtpatser die gericht is op muzikanten en producers die een betrouwbaar maar betaalbaar systeem zoeken. Hij staat garant voor een flinke stapel audiotracks en VST effecten en instruments. De basis van de 19 inch Producer bestaat uit de Intel i5 3350 processor, 4 GB hoogwaardig DDR3 geheugen en een supersnelle SATA600 project HD. De i5 3350 is de laatste generatie quad-core processoren van Intel en is vanaf de release ervan door ons uitverkoren als de ideale processor voor een snel maar betaalbaar muziek systeem. Hij draait standaard 4 maal 3.1 GHz en heeft 6 MB cache. In combinatie met het juist geconfigureerde geheugen en moederbord is de 3350 echt de perfecte processor voor een betaalbare allround muziekcomputer. Ben je als muzikant of producer dus op zoek naar een degelijke muziek machine die ook nog vriendelijk is voor de portemonnee, dan is de PRODAW 19 inch Producer een echte aanrader.

Stille professionele studiocomputer

Stille computer maak je zo

Je zou misschien verwachten dat een stevige quadcore machine luide actieve koeling nodig heeft om koel te blijven maar niets is minder waar. Het is altijd ons streven alle systemen zo stil mogelijk te bouwen en dat is ons met de PRODAW 19 inch Producer ook gelukt. Hij is net zo stil als de bekende stille quadcorevarianten en in de praktijk dus zo goed als onhoorbaar. We maken in het geval van de Music Desktop Producer gebruik van een gebalanceerde luchtstroom van binnen naar buiten. Aan de voorkant wordt aan de hand van een extra gelagerde lagetoeren 12 CM fan frisse lucht naar binnen gezogen. De CPU fan is maarliefst 14 CM in doorsnede en deze draait op een onhoorbaar laag toerental. De videokaart is passief gekoeld en de A-klasse voeding is een stuk efficienter dan een gebruikelijke PC voeding. Het eindresultaat is een zeer stille krachtige DAW studiocomputer.

Technische specificaties
Behuizing Degelijk zwarte stalen 19 inch behuizing van 4u met 2 alumium deurtjes en 2 USB aansluitingen aan de voorkant
Moederbord Asus - met Intel® Z77 chipset - socket 1155 2x PCI - 4x PCIe.
Processor i5 3350 4 x 3100 Mhz 6 MB cache.
Geheugen 4 GB DDR3 - Uitbreidbaar tot 32 GB.
Systeem HD 1 TB SATA600 harddisk, opgehangen in rubber.
Extra HD Optioneel uit te breiden met extra SATA600 harddisks.
DVD Brander Dual layer DVD brander voor het branden van CDR(W) en DVDR(W).
VGA Kaart Passief gekoelde VGA kaart van 1024 MB geheugen met VGA, DVI en HDMI uit, waarvan 2 van de 3 aansluitingen tegelijk te gebruiken zijn als Dual Screen setup.
Aansluitingen PS2, 4x SATA2, 4x SATA3, 4x USB3, 6x USB2, 4x Firewire waarvan 3x T.I., Onboard sound, Gbit LAN, VGA, DVD, HDMI
FireWire Kaart 3 kanaals firewirekaart met Texas Instruments chipset voor optimale compatibiliteit met uw firewire intreface of firewire DSPkaart.
Voeding Superstille stabiele A-klasse voeding van 650 watt met Bronze certificaat en kabelmanagement.
Stille Koeling Passief gekoelde VGA kaart, 14 CM extra stille CPU koeler en de stilste casefans.
Garantie Standaard 2 jaar volledige garantie en 3 jaar support. Uit te breiden naar 3 jaar garantie en 5 jaar support.
Service Onderdelen test & burn-in test. O.S. installatie en software + hardware drivers. Systeem image.
Besturingssysteem Uw systeem is leverbaar zonder besturingssysteem, met Windows 7 of 8 in Home Premium of Pro edities.